Friday, March 16, 2007

Viking

Naboene tror vi er gale, venner rister på hoder, familien har ødelagt hele imaget sitt. Her kommer vikingene, om sandkasser er tabu finnes det alltids blomsterbed å grave i. Vi er vikinger og tåler litt møkk.






Nydelige og skjønne babyer er bare for sveklinger, ekte vikinger ruller seg i andet. Tar helst et par smaksprøver for å sjekke kvaliteten, tror vi kom frem til at Torp sand smaker bedre. Men dette for duge for øyeblikket.


Benjamin har lagt sin elsk på de store blomsterbeddene som er fyllt med rent sand og leire. Er sandet for tørt er det bare å skru på vannet og vips forvandles kjedelig sand til et fin fint basseng, perfekt for biler som kræsjer og trenger et bad. Eller tog for den saks skyld. Hva ellers skal man gjøre når storebror er på skolen og vi kjeder vettet av oss, ja da er et bare å hoppe ut i blomsterbeddet da, og grav i vei. Mamma har desverre ingen bøtter eller spader enda, men vanlige husholdings skjer klarer jobben uten noe problem.

Baby viking har ikke helt skjønt at bassenget kun er for lekene, og stikker like godt begge bena opp i. Leirebad skal være fint for huden har vi hørt. (T.om. bygnngsarbeiderne på andre siden av veien rister på hodet.)

1 comment:

  1. Hei!!!! Saa herlige de er!!!!! Savner dere veldig, men faar spare litt og komme over, titter inn her hver dag!!! Gi kos til alle, Og herlig aa ha en blogg saa vi kan holde litt kontakt!!! Glad i dere, masse!!!!! xxx

    ReplyDelete