Friday, April 20, 2007

The Jaguars












The Jaguars, (Or is it the pumpkin patch)

Som ekte norske er det en selvfølge å begynne på fotball. Nathaniel har synes det hele har vært ganske greit. Han har gleda seg til treninger, men liker helst å tulle med de på laget, han hopper ikke akkurat med glede når treneren beordrer to runder runt fotball banen til oppvarming. De har virkelig fått de styggeste uniformene, men dette stopper ikke lagånden. (Det hele med å spille på lag er også en ny erfaring, jeg har forklart mange ganger at det er fint at de andre er så flinke fordi de er på laget hans.) Guttene fikk selv bestemme hva de skulle hete og intet mindre enn "The Jaguars" ble bestemt.

Nathaniel har vært litt sjenert og trenerene er bare foreldre, og har tydeligvis ingen grad i barnepsykologi, jeg vil påstå at de ikke engang har så mye å gjør med sine egne unger, men veldig glad i å vinne er de. :)
Så nathaniel har hovedsaklig bare løpt etter alle andre og ikke vært helt klar for å faktisk sparke ballen.

Første kamp ble spilt forrige Lørdag. Vår lille jaguar var veldig spent, og hadde litt prestasjons angst. Men når han først kom ut på banen ble han rene Beckham selv, han løp og sparket. Dribla og prøvde å score. Frem og tilbake, prestasjonsangsten ble lagt i grus og han har virkelig lagt sin elsk på fotball. Vi har hatt nedtelling hele uka, til neste kamp, ( den er i morgen.)

No comments:

Post a Comment